itSMF Expo 2013

IT-tjänster i fokus...

I år kommer vi att fokusera på verkliga framgångscase men även beskriva hinder på vägen. Det gör vi genom olika aktiviteter och föredrag i bästa tänkbara konferenslokaler på Lindholmen Science Park i Göteborg. Här är en viktig samlingspunkt för IT-företag, IT-universitet och forskning.

Vi erbjuder en konferens med många högklassiga talare och en mängd olika aktiviteter kring ämnet "Excellence In IT Service Management".

Konferensen genomförs den 8-9 oktober med alla kundföredrag dag 1 och under dag 2 med fokus på verktyg, metoder och lösningar inom ITSM.

Du väljer själv om du vill delta på dag 1, Fokusdag 9 oktober eller båda dagarna.


Anmäl dig!

Då itSMF Sweden är en ideell förening kan vi erbjuda konferenser som är mycket prisvärda att delta på, både som besökare, utställare och som sponsor.

Anmäl dig

Talare och program

Keynote 1:
Ola Kristiansen -
Volvo IT

Insyn i den omfattande leveransen till Stockholm Stad och dess många användare
Keynote 2:
Magnus Petzäll -
Domstolsverket

Utmaningar inom Domstolsverket - Säkerhet och funktionalitet i harmoni
Keynote 3:
Per Adamsson -
Volvo Group Telematics

"ITSM/Nya tjänster kring produkten – spelar en allt större roll"

Läs mer

Mötesplatsen

För kunskap och nätverkande...

Förutom föredrag, paneldiskussion och Round table har vi en mässa som pågår båda dagarna med flera av de ledande leverantörerna på plats. På kvällen den 8 oktober samlas vi för middagskryssning, mingel och med trevlig underhållning som vanligt. Vi kommer att ha en räk- och skaldjurs-kryssning där båten lägger till vid hotellet och som sedan tar oss ut på älven.

Dagen efter den 9 oktober kl 09.00 – 15.00 får du som deltagare på konferensen kostnadsfritt en unik möjlighet att lyssna till och på närmare håll träffa de ledande leverantörerna in IT Service Management. Vi gör också ett besök på "Visual arena" som är ett center för 3D och visualisering.

Du kommer väl?


Inbjudan som pdf

Ladda ner inbjudan som PDF, klicka på knappen nedan:

Inbjudan som PDF


Hitta till konferensen

Här finner du en beskrivning av hur du tar dig till konferenslokalen. Besöksadress: Lindholmspiren 5, Göteborg.

Lindholmen Conference Centre

HUVUDSPONSOR
PARTNER